1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Rejestracja na forum zamknięta, dostęp tylko przez zaproszenia. Gdzie znajdę zaproszenia?

servises.exe - trojan?

Temat na forum 'Problemy rozwiązane' rozpoczęty przez Szklana147, Luty 24, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Szklana147

    Szklana147 Konsul
    Konsul Podpułkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2007
    Posty:
    2678
    Polubienia:
    51
    Stało się to tuż po tym jak zainstalowałem najnowsze stery do mojego radeona, po restarcie mam cały czas takie coś:
    http://img253.imageshack.us/my.php?image=cos.jpg W niersklończonosć moge kompa restartowac a i tak nod nie potrafi tego usunąć...
    recznie też nie da rady, bo winda sie przywala, ze jest uzywany... czym ten szit usunąć? Co zrobić w tym wypadku?? serviSes.dll nie serviCes
     
    #1 Szklana147, Luty 24, 2009
    Ostatnia edycja: Luty 24, 2009
  2. Bebeto90

    Bebeto90 Porucznik
    Konsul Porucznik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2007
    Posty:
    550
    Polubienia:
    6
    Jak jest używany i nie możesz usunąć ręcznie to spróbuj odblokować i usunąć tym programem KLIK
     
  3. ramos

    ramos Konsul
    Konsul

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2007
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Zrób tak jak mówi kolega wyżej, a jak to nie zadziała to uruchom komputer w Trybie Awaryjnym i wtedy już raczej na pewno powinno zadziałać.
     
  4. Szklana147

    Szklana147 Konsul
    Konsul Podpułkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2007
    Posty:
    2678
    Polubienia:
    51
    właśnie tak zrobiłem. odblokowałem i usunąłem, ze nie pomyślałem o tym wcześniej, że ten program odtważał jakimś sposobem swje dll'e przy starcie sytemu, a ja bot zapomniałem o autostarcie... dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.